Aanpassen files

Je raakt er zelf niet helamaal uit of je krijgt op geen enkele manier uw file drukklaar, omdat je niet de juiste programma’s bezit? Geen probleem, wij zorgen voor de nodige aanpassingen aan uw file(s) voor slechts een kleine prijs! Gemakkelijk toch?

 

top

Snel en efficiënt

Bestel via onderstaande link de aanpassing van uw file. Zorg ervoor dat u alle nodige documenten, zoals gebruikte foto’s en teksten upload in een .zip file (indien nodig). Let ook op het reeds aanwezig materiaal in uw opmaak, zoals bijvoorbeeld dat u de gebruikte foto’s eerst op hoge resolutie heeft ingevoerd, alvorens te verkleinen. Indien u de foto’s eerst verkleinde voordat u deze inbracht in het document, kan dit tot verlies van kwaliteit zorgen. Bent u niet zeker, geen probleem, stuur gewoon al het gebruikte materiaal mee tijdens uw bestelling. Indien nodig zorg je ook voor een beschrijving.

Geen grafisch ontwerp

Deze optie is niet bedoeld om een volledig nieuw grafisch ontwerp te ontvangen uitgevoerd onze diensten. Deze optie is enkel om ervoor te zorgen dat uw opmaak kan gebruikt worden om te drukken. Met andere woorden, wij zullen enkel het formaat aanpassen, de nodige foto’s vervangen, eventueel de resolutie aanpassen en snit toevoegen. Het is uiteraard niet de bedoeling dat wij u een grafische opmaak gaan ontwerpen! Daarvoor kunt u uiteraard beroep doen op onze uitstekende ontwerpers.

Proefdruk

Nadat wij uw file hebben aangepast ontvangt u de drukklare file die u tijdens de bestelling kan uploaden. Heeft u de bestelling reeds geplaatst en uw file moest na de bestelling aangepast worden krijgt u van ons een elektronische proefdruk tegestuurd, die u moet bevestigen alvorens wij in druk gaan. Na de goedkeuring starten wij de productie van uw bestelling

top

top

Bekijk ook onze andere mogelijkheden

Referenties / Klanten

Dit zeggen onze klanten

Stel ons een vraag