Als professional krijg je bij ons veel voordeel, omdat je dat verdient!

Vakmensen, drukkers, printers, reclamemakers, grafisch designers…resellers zijn ons veel waard. Om nu – en in de toekomst – samen nog meer klanten blij te maken hebben wij ons programma voor RESELLERS ontwikkeld. De voordelen en voorwaarden checken en uiteraard registreren kan allemaal hier bij ons!

 

Heel overzichtelijk, geen gedoe!

top

Altijd de beste prijzen

Dagelijks checken wij onze collega’s zodat we jou altijd de beste prijs kunnen geven. Een prijs die inclusief korting scherp uitkomt om uw klant altijd voordeel te bieden.

Vaste hoge kortingen

Bij ons krijg je als reseller altijd een vaste korting, omdat je dat verdient. Groeit je business en daarmee je omzet? Verhogen wij je korting, en daarmee je overige voorwaarden.

Betrouwbare levertijd

Door samen te werken met betrouwbare partners werken wij dagelijks aan de snelste levering. Natuurlijk altijd zoals is afgesproken en als het kan een dagje eerder.

Vast dedicated PRO team

Ons klantenservice team voor proefessionals heeft echte kennis van zaken. Stuk voor stuk helden die aan één woord genoeg hebben. U als partner te woord staan en je uit de nood helpen als het nodig is!

top

BASIC
alles voor beginners
2.5K
2,5% korting
Jaaromzet 2.500 euro
2,5% korting
1 gratis samplebox
Online betalen
White label shop *
Shop tegen betaling *
contacteer ons
REGULAR
je bent goed van start
5K
5% korting
Jaaromzet 5.000 euro
5% korting
2 gratis sampleboxen
Online betalen
White label shop *
Shop tegen betaling *
contacteer ons
INVESTOR PRO
je druft meer aan
+20K
20% korting
Voorwaarden op aanvraag
20% korting
meerdere voordelen
Gratis white label shop *
Gratis Expert Webhosting
RedCarpet Film Fund **
contacteer ons

* De afname van een white label shop is niet noodzakelijk indien niet gewenst. Voor Basic, Regular en Professional is de afname van een Expert Webhosting voor het hosten van de webshop noodzakelijk. De hosting kan uiteraard ook gebruikt worden om uw eigen website (andere site dan onze webshop) te hosten, zodat u deze kost bij een andere provider kan uitsparen! Meer uitleg vind je hier.

** PrintMedia Group is de officiële partner van © Intalo Film Productions en investeert via het © RedCarpet Film Fund in de productie van films door middel van bestellingen geplaatst via het investeringsprogramma. Klik hier voor meer informatitie omtrent het © RedCarpet Film Fund.

 

top

Bekijk ook onze andere mogelijkheden

Referenties / Klanten

Dit zeggen onze klanten

Stel ons een vraag