Alle categoriëen

Informatie

Detectiepoorthoes bedrukken

Moment a.u.b. Message

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Product informatie

Veel formaten mogelijk

De detectiepoorthoezen zijn in heel veel verschillende formaten bestellen. Bepaal met onze handige meetinstructies snel de exacte maat. Zo is er voor elke detectiepoort een passende hoes.

Verschillende ontwerpen op voor- en achterzijde

Wissel per actie of seizoen met een bedrukte detectiepoorthoes of pas verschillende ontwerpen op de voor- en achterkant toe. Deze reclame neemt bovendien geen extra ruimte in beslag en geeft de detectiepoort een multifunctionele rol. Variëren is zo heel eenvoudig.

Strechdoek met B1-certificaat

Detectiepoorthoezen worden gemaakt van stretchdoek 280 gr./m2. Dit materiaal is 100% PES en is bovendien brandveilig met een B1-certificaat. Door het rekbare materiaal schuif je de hoes eenvoudig over de detectiepoort.

Let op: aparte verzending!

Omdat voor specifieke producten de manier van verzenden niet altijd op voorhand gekend is, en afhankelijk is van het gekozen formaat gecombineerd met het gewicht kunnen wij de verzending niet meteen inschatten. Daarom wordt voor dit product de verzending apart aangerekend. Klik daarom na het kiezen van uw combinatie eerst op een datum van levering en nadien op de methode en prijs van verzending onderaan de rechter kolom. (gekozen product)

Specificaties

  • Materiaal Stretchdoek
  • Gewicht 280 gr./m2
  • Brandcertificaat B1
  • Printtechniek Sublimatie
  • Maximale printbreedte uit één stuk 241 cm
  • Binnen / Buiten Binnen