Alle categoriëen

Informatie

Inkomkaarten

Formaat

  • Eigen maat

  • A5 lang 10,5 x 29,7 cm

  • A5 14,8 x 21 cm

  • A6 10,5 x 14,8 cm

  • A7 7,4 x 10,5 cm

  • 5,5 x 8,5 cm

  • DIN lang 9,8 x 21 cm

  • A6 lang 7,4 x 21 cm

Bedrukking

Papier

Nummering / perforatie

Formaat

Prijzen en oplages

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Product informatie

Inkomkaarten in stijl

Laat entreekaarten drukken als uitnodigingen en verras uw gasten met een bijzonder idee. Voor het eerstvolgende bedrijfsfeest, de komende open dag of een ander bijzonder evenement bij ons kunt u uitnodigingen laten drukken die als entreekaarten voor een verrassend effect zorgen. Vierkante uitnodigingen of kaarten in andere speciale formaten zoals US hebben een bijzondere uitstraling. U kunt kiezen uit een aantal verschillende formaten, afwerkingen en papiersoorten. Ook hogere gramsgewichten van het papier en veredelde oppervlakken voelen zeer hoogwaardig aan. Wanneer u een bepaalde schikking van de plaatsen heeft gemaakt, kunt u de entreekaarten ook nummeren. Uw uitnodigingen krijgen een speciale beveiliging, wanneer u entreekaarten laat drukken die ook van uw persoonlijke motief in blacklight inkt zijn voorzien. Onder een UV-lamp kunt u controleren of de uitnodigingen origineel zijn of niet. Belangrijk om te weten is dat standaard de nummering altijd bij nummer 1 begint.

Uw papier beveiligen

Zeer veilige entreekaartjes drukken wij voor u op beveiligd papier, waardoor bij het inscheuren een bepaalde veiligheidskenmerk zichtbaar wordt: een in het materiaal ingewerkte, rood gekleurde tussenlaag. Hiermee kunnen uw tickets heel moeilijk worden vervalst. Daarmee zijn ze ideaal voor exclusieve evenementen.

Scheurlijnen en nummering

Om u nog meer vrijheid te geven in het ontwerpen van uw inkomkaarten kunt u de scheurlijn(en) en de nummering(en) zelf een plaats geven op uw ontwerp. Zorg er wel voor dat er genoeg plaats wordt voorzien voor een standaard nummeringen en de afstand tussen scheurlijn en nummer voldoende is. Bekijk daarom zeker onze specificaties hieronder.