Alle categoriëen

Informatie

Aanleverspecificaties


 

Het goed aanleveren van uw bestanden is erg belangrijk voor het beste resultaat van uw drukwerk! Twijfelt u of u het bestand juist heeft aangeleverd, kies dan voor een digitale controle in het winkelmandje tijdens uw bestelling of vooraf op de opmaak pagina. Bekijk hieronder de specifieke aanleverspecificaties. Is de opmaak na uw bestelling niet in orde, krijgt u van ons steeds een bericht met de nodige aanpassingen.

 
 

PrintMedia Group verwerkt uw bestanden zoals u ze heeft aangeleverd, daarom moeten de bestanden conform onze specificaties zijn om ervoor te zorgen dat u uw bestelling krijgt zoals u het verwacht. Is het bestand niet conform onze specificaties en het resultaat wijkt af van uw verwachting, kan PrintMedia Group hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden! Zie ook onze algemene voorwaarden of onze templates.

Pre-flight check

Na het uploaden van uw drukklaar bestand gaat de opmaak door een pre-flight (technische) check en wordt meteen gecontroleerd op 5 basis opmaak punten, zoals DPI waarde, formaat, kleurgebruik, dekking en bleed, zodat we zeker zijn dat we na uw bestelling zonder problemen kunnen gaan drukken. U kunt dus tijdens uw bestelling met een gerust hart te werk gaan!

U raakt er zelf niet uit

U raakt er zelf niet helemaal uit of u krijgt op geen enkele manier uw file drukklaar, omdat u bijvoorbeeld niet de juiste programma’s bezit? Geen probleem, wij zorgen voor de nodige aanpassingen en zetten word, excel, of eender welk programma om naar een drukklaar bestand voor slechts een kleine meerprijs! Gemakkelijk toch?

Bekijk hier de prijs
 

1. Waar moet ik op letten

Voeg 3 mm afloop toe
Houd een veiligheidsmarge aan van 5 mm
Zorg voor een resolutie van 300dpi
Gebruik CMYK als kleurmodus
Lever jouw bestanden aan in gesloten, drukklare bestandsformaten
Zet je lettertypes om in lettercontouren of sluit deze in
Zorg voor een minimale lettergrootte van 6 pt
Gebruik de juiste waarden voor full color zwart
Zorg ervoor dat de inktbezetting niet hoger is dan 300%
Zorg voor een minimale lijndikte van 0,25pt
Controleer jouw ontwerp op transparanties/overprint
Voor brochures
Snijlijnen en paskruisen
Een gekoppeld bestand insluiten (Illustrator)
Insluiten ongedaan maken (Illustrator)

 

2. Ik raak er zelf niet uit

Laat ons u helpen