Alle categoriëen

Informatie

Blind muurframe spandoek

Moment a.u.b. Message

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Product informatie

Strak doek dat eruit ziet als een reclamebord

Op het blinde spandoekframe is alleen de print zichtbaar. Zo krijgt de boodschap de volle aandacht! Het doek in het blinde spandoekframe is eenvoudig te verwisselen. Je kunt losse doeken of een complete set (bij)bestellen.

Uitgelicht: ProPES outdoor

Combineer dit spandoek bijvoorbeeld met ProPES outdoor. ProPES outdoor is de voordeligste keus op het gebied van doeken. Dit uiterst duurzame, 100% recyclebare doek is opvouwbaar en gemaakt van licht materiaal, zodat je het makkelijk monteert en in een compact pakket verstuurt.

Montage van het blinde spandoekframe

Je krijgt het frame geleverd inclusief de juiste koppelstukken, zodat je het aan een stenen wand, betonnen muur of damwandplaten kunt monteren. Voor het bevestigen trek je het doek over het frame en span je het met spanners strak aan de achterzijde. De spanners worden niet standaard meegeleverd.

Let op: aparte verzending!

Omdat voor specifieke producten de manier van verzenden niet altijd op voorhand gekend is, en afhankelijk is van het gekozen formaat gecombineerd met het gewicht kunnen wij de verzending niet meteen inschatten. Daarom wordt voor dit product de verzending apart aangerekend. Klik daarom na het kiezen van uw combinatie eerst op een datum van levering en nadien op de methode en prijs van verzending onderaan de rechter kolom (gekozen product).

 

 

Specificaties

 • Formaat frame Bestel tot 600 cm uit één geheel. Heb je een frame dat groter is dan 600 cm? Dan worden de framedelen aan elkaar gezet met koppelstukken.
 • Materiaal frame Aluminium
 • Dikte Kokerprofiel: 40 x 40 mm
  Buis: Ø 42,2 mm
 • Materiaal doek Banner 510 of ProPES Outdoor
 • Maximale printbreedte Banner 510: 471 cm. Doeken groter dan 5 x 5 m worden aan elkaar gezet en opgevouwen verstuurd.
  ProPES Outdoor: 279 cm. Doeken die groter zijn dan 304 x 304 cm worden aan elkaar gezet. Het maximale formaat is 600 cm.
 • Afwerking doek Ringen om de 20 cm
 • Binnen/buiten Binnen en buiten
 • Extra De opgegeven maat is de maat van het frame en ook de zichtmaat van het doek. Het doek is rondom 10,5 cm groter en wordt afgewerkt met ringen rondom. Op de hoeken worden twee ringen bevestigd.