Alle categoriëen

Informatie

Mokken bedrukken

Type

  • Latte Foto Mok Groot

  • Latte Foto Mok Klein

  • Sparta Mok

  • Stapelbare Mok

  • Trondheim Foto Mok

  • XL Foto Mok

Productnaam

Variant

Bedrukking

Gewicht

Afmeting product

Materiaal

Drukbereik

Minimale afname

Prijzen en oplages

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Product informatie

Trouwe metgezellen voor thuis en kantoor

Reclameartikelen die veel kunnen worden gebruikt, zijn heel geliefd bij zowel ondernemingen als klanten. Mokken houden we dagelijks in de hand, en dat meestal al bij de eerste kop koffie in de ochtend. Maak dus hier al gebruik van de gelegenheid om het bewustzijn voor uw merk te vergroten. Onze mokken hebben een inhoud van 300 tot 350 ml en zijn voor een deel ook verkrijgbaar met gekleurde handvatten of binnenkanten. Ze zijn voornamelijk gemaakt van keramiek. Ondanks de grote verscheidenheid aan reeds bedrukte reclamemokken, bestaan er talrijke mogelijkheden om heel bijzondere mokken te laten bedrukken en zich te onderscheiden van de massa.

Opvallen met bijzondere mokken

Om te beginnen, qua vorm en oppervlak heeft u heel verschillende mogelijkheden om de voor u passende mok als reclameartikel te kiezen. Mokken met een smallere bodem lijken meestal wat luxer, mokken met een recht model daarentegen staan lekker stevig.

Opvallen en bijzondere mokken bedrukken

Afhankelijk van het model mok zijn er verschillende drukoppervlakken mogelijk, bekijk daarom zeker de bedrukbare gedeeltes. Wanneer u kleurige mokken wilt laten bedrukken, dient u beslist de kleuren van het drukmotief af te stemmen op de kleur van de mok. Als motieven komen uw logo, bedrijfsnaam, claim en citaten in aanmerking, maar ook foto's over het volledige oppervlak of eenvoudige afbeeldingen die uw reclame-uiting of bedrijfsfilosofie het best overbrengen.

U bereikt de gebruiker van de mok het best met opdrukken die de toeschouwer direct aanspreken of aanzetten tot nadenken. U kunt van uw mokdesign ook kleine verzamelreeksen maken: Bedruk bijvoorbeeld drie keer mokken in grotere oplagen met verschillende motieven die pas bij het samenstellen als één groot motief herkenbaar worden. Dat werkt aan de ene kant de aantrekkelijkheid van het drukmotief in de hand, dat bij de eerste keer wanneer men het ziet verwondering teweegbrengt en wekt aan de andere misschien verzamelambitie. U heeft echter in ieder geval één ding bereikt: De klanten houden zich actief bezig met uw opdruk.