Alle categoriëen

Informatie

Postkaarten

Papier

  • Enkelzijdig Gestreken Sulfaatkarton

  • Environment Grocer kraft

  • Environment berk

  • Environment wit

  • Felt Mark Wit

  • Ice Silver Metallic

  • Kraft

  • Metallic Goud

  • Metallic Grijs

  • Metallic Ice Goud

Afmeting

Oriëntatie

Vouwwijze

Bedrukking

Afwerking

Prijzen en oplages

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Veelgestelde vragen!

Welke papiersoorten zijn er?

Gezien de verscheidenheid aan situaties waarvoor elke kaart of uitnodiging kan worden gebruikt, zijn er evenzoveel soorten kaarten die u kunt gebruiken. Misschien wilt u speciale lettertypes en een glanzende afwerking gebruiken, of overweegt u om een Metallic goud materiaal te gebruiken. Of misschien wilt u gewoon uw toewijding aan duurzaamheid laten zien met gerecycled papier of biologisch afbreekbare kaarten die gemaakt zijn met 100% groene energie. Wat u ook kiest, onze grote keuze aan afwerkingen en materialen zal zeker aan uw wensen voldoen.

Komen mijn kaarten met enveloppen?

Voor alle kaarten en uitnodigingen zijn er passende enveloppen. Deze optie kunt u op onze webshop kiezen bij wenskaarten of bij bedrukt enveloppen. Belangrijk om te weten is dat de bedrukte enveloppen, tweezijdig full color bedrukt kunnen worden. De enveloppen die u samen met de wenskaarten koopt, zijn niet bedrukt en enkel in een bepaalde kleur te verkrijgen. In beide gevallen hebben wij een passend enveloppe voor u!

Kan ik mijn eigen kaart ontwerpen?

De mooiste kaarten zijn kaarten met een persoonlijke touch. Laat zien hoe attent en creatief u bent en laat uw kaarten bedrukken met een uniek eigen ontwerp. In onze one-stop shop upload u uw eigen ontwerp met één muisklik. Beschikt u niet over vormgeefskills of iemand die het perfecte kaartje voor u kan ontwerpen? Geen probleem! Dan is er onze enorm handige online editor, waarmee u stap voor stap uw eigen wenskaart ontwerpt. Natuurlijk voorzien we u daarbij van de nodige inspiratie. Sterker nog, alleen al bij onze kerstkaarten kunt u kiezen uit ruim 300 verschillende ontwerpen!

Zijn postkaarten handig?

Relaties, klanten of medewerkers uitnodigen, verrassen, feliciteren, bedanken of een hart onder de riem steken? Dat vraagt om een kaartje! Of beter gezegd: onze kaartjes, met daarop jouw boodschap. Een kaartje sturen is attent en maakt iedereen blij. Zelf ontworpen kaarten bedrukken met een eigen ontwerp is extra attent. Uw eigen kaarten drukken doe je natuurlijk bij PrintMedia Group.