Alle categoriëen

Informatie

Spandoek muurframe

Moment a.u.b. Message

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Product informatie

Keuze uit vier materialen voor binnen en buiten

Kies bij uw frame een spandoek van verschillende materialen voor binnen en buiten: Frontlit 510gr, ProPES Outdoor, blockout 610gr en 280gr Meshdoek. Ontvangt u liever alleen het frame? Ook dat kan, bestel dit product dan zonder materiaal.

Kies de uitstraling die past

Naast het rechthoekige of vierkante spandoekframe voor muren en wanden, hebben we ook het ronde spandoekframe, het outdoor textielframe en blinde spandoekframe. Zo heeft u verschillende mogelijkheden om een spandoek op te hangen.

Let op: aparte verzending!

Omdat voor specifieke producten de manier van verzenden niet altijd op voorhand gekend is, en afhankelijk is van het gekozen formaat gecombineerd met het gewicht kunnen wij de verzending niet meteen inschatten. Daarom wordt voor dit product de verzending apart aangerekend. Klik daarom na het kiezen van uw combinatie eerst op een datum van levering en nadien op de methode en prijs van verzending onderaan de rechter kolom (gekozen product).

 

 

Specificaties

  • Materiaal frame Aluminium
  • Formaat Bestel tot 500 cm breed uit één deel. Groter kan ook, dan kun je de delen aan elkaar zetten. Doeken groter dan 5 x 5 m worden aan elkaar gezet en opgevouwen verstuurd.
  • Dikte ⌀ 42,2 mm
  • Materiaal doek ProPES Outdoor, Frontlit 510gr, Blockout 610gr, 280gr Meshdoek
  • Afwerking doek Ringen, zomen en ringen of zomen en ringen voor Stormfix. Ringen worden om de 30 cm aangebracht.
  • Binnen/buiten Binnen en buiten
  • Montage Voor montage van het frame komt 50 cm vanuit de hoek altijd de eerste beugel/leuningdrager. De afstand tussen de beugels moet gelijkmatig worden verdeeld met een maximale tussenruimte van 150 cm. Frames met zijdes langer dan 500 cm worden opgedeeld en gekoppeld door middel van een koppelmof.
  • Extra De maat die je opgeeft is de binnenkant van het buizenframe. Kies je voor de Stormfix afwerking dan is het doek rondom 5 cm kleiner dan het frame. Je kunt Stormfix-spanners voor de bevestiging los bijbestellen.

    Bestel je een doek met de afwerking zomen en ringen dan is het doek rondom 10 cm kleiner dan het frame. Je kunt Spanners met spinhaak of Rubberringen met S-haak voor de bevestiging los bijbestellen.