Alle categoriëen

Informatie

Yupo Tako stickers

Moment a.u.b. Message

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Product informatie

Makkelijk stickers plakken met YUPOTako

De YUPOTako® folie heeft een matte uitstraling, is herpositioneerbaar en meerdere keren te gebruiken. Zit de sticker niet op de juiste plek? Dan kun je deze makkelijk verwijderen en vervolgens opnieuw plakken. Als je de folie na een tijdje toch weer op een andere plek wilt plaatsen, is het raadzaam om de plakkant schoon te maken met een natte doek en de folie te bewaren op de backing. Hierna is de YUPOTako® sticker weer als nieuw. Tot slot is YUPOTako® ook nog eens recyclebaar.

Andere alternatieven voor YUPOTako®

Als u op zoek bent naar een makkelijk te plakken folie waar u ook de keuze heeft uit een transparante uitstraling, kies dan voor Easy DOT-folie. U kunt DOT-folie daarnaast ook op licht gebogen oppervlaktes plakken en buiten inzetten.

Veilig plakken op elektrische apparaten

In tegenstelling tot Statisch hechtende folie of Magneetfolie wordt er bij YUPOTako® geen gebruik gemaakt van statische lading. Daarom is het materiaal veilig te gebruiken op gladde ondergronden van elektrische apparaten en drankautomaten, maar ook ramen en speelgoed. Of denk eens aan Point-of-Sale toepassingen en seizoen decoraties. U bestelt het materiaal eenvoudig online in elk gewenst formaat en/of contour gesneden. YUPOTako® is al binnen vier werkdagen leverbaar.

Let op: aparte verzending!

Omdat voor specifieke producten de manier van verzenden niet altijd op voorhand gekend is, en afhankelijk is van het gekozen formaat gecombineerd met het gewicht kunnen wij de verzending niet meteen inschatten. Daarom wordt voor dit product de verzending apart aangerekend. Klik daarom na het kiezen van uw combinatie eerst op een datum van levering en nadien op de methode en prijs van verzending onderaan de rechter kolom (gekozen product).

 

Specificaties

  • Materiaal Polypropyleen folie
  • Printtechniek Latex
  • Maximale printbreedte uit één stuk 123 cm
  • Montage temperatuur > 10 °C
  • Plakinstructie Droog plakken
  • Levensduur 12 maanden
  • Minimale afname 2 m2