Alle categoriëen

Informatie

Re-board voet

Moment a.u.b. Message

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Opmaak informatie

Voor alle panelen geldt een opmaak afloop (bleed) van 1cm aan elke zijde. Uw opmaak wordt op deze manier 2cm in hoogte en in breedte groter. Wanneer de nodige bleed niet wordt toegepast zal het ontwerp automatisch geschaald worden en kan dit afwijking in het resultaat veroorzaken. Hou hier rekening mee!

Product informatie

Multifunctionele Re-board® panelen

U kunt panelen van Re-board® karton gebruiken in winkels, op beurzen of in showrooms. Veel professionals gingen u al voor! Bestel Re-board® met een enkelzijdige of dubbelzijdige print, zodat u de perfecte instore marketing displays creëert!

Re-board®, de duurzame keuze

Re-board® is een extreem licht, oersterk en 100% recyclebaar karton. Het is geschikt voor vele indoortoepassingen. Het geringe gewicht en de extreme stevigheid spelen hierbij een belangrijke rol. Re-board® zorgt bovendien voor een een duurzame look!

Let op: aparte verzending!

Omdat voor specifieke producten de manier van verzenden niet altijd op voorhand gekend is, en afhankelijk is van het gekozen formaat gecombineerd met het gewicht kunnen wij de verzending niet meteen inschatten. Daarom wordt voor dit product de verzending apart aangerekend. Klik daarom na het kiezen van uw combinatie eerst op een datum van levering en nadien op de methode en prijs van verzending onderaan de rechter kolom. (gekozen product).