Alle categoriëen

Informatie

Wobblers

Gebogen Hoeken

  • Afgeronde Hoeken

  • Geen

  • Vierkante Hoeken

Formaat

Afwerking

Bedrukking

Materiaal

Gewicht

Prijzen en oplages

Ergens anders goedkoper? Meld het hier!

Product informatie

Opvallende wobblers van topkwaliteit

Onze wobblers zijn zeer opvallend op vlak van vorm, kwaliteit en uitvoering. Ze vallen meteen op en springen letterlijk uit het schap. Ze kunnen gemaakt worden uit 1 stuk of samengesteld uit verschillende onderdelen (op offerte).

Met het vernieuwd en up-to-date machinepark met printmachines voor zowel digitale als traditionele offset bedrukking kunnen we een uitstekende drukkwaliteit garanderen van uw wobblers, dit voor zowel grote als kleine oplages.

De wobblers worden gedrukt op stevig Maco papier of in diverse duurzame, synthetische materialen (Poly Art, Digilux, PolyPropyleen, PVC), zowel recto bedrukt met een blanco achterzijde als recto-verso bedrukt. De wobblers uitgevoerd in PolyPropyleen of in papier zijn bovendien 100% recycleerbaar.

Ze worden quadri bedrukt of in PMS kleuren, afgewerkt met vernis, UV-lak of gelamineerd/geplastificeerd. Zowel het materiaal waarop gedrukt wordt als de inkt kan gekozen worden zodat deze geschikt zijn om te gebruiken bij voeding. Afhankelijk van de oplage passen we het digitaal of offset drukprocédé toe.

Alle vormen en uitvoeringen

Met de nieuwe snijmachines, waarbij geen kapvormen meer nodig zijn, kunnen zelfs de meest complexe vormen gerealiseerd worden en dit zonder meerkost. Qua vorm en uitvoering is er ook een ruime keuze aan bestaande kapvormen en speciale technieken beschikbaar. De wobblers kunnen al dan niet voorzien worden van een kleefstrookje of armpje in transparante pvc of aluminium. De bevestiging van de wobbler laat geen sporen na bij verwijdering.

Meer aandachtstrekkers op de winkelvloer

Op deze pagina tonen we u een greep uit onze realisaties. U ziet, de mogelijkheden zijn enorm. Vindt u hier toch uw gading niet, we hebben meer oplossingen om uw product te laten schitteren op de winkelvloer. Naast de klassieke wobblers beschikken we ook over tal van andere opvallende aandachtstrekkers voor het winkelinterieur of het schap: schapstoppers waar u niet naast kan kijken, diverse soorten banners of schapstroken in verschillende afmetingen en side flags die van elke productlancering een succes maken. Aarzel daarom niet om per offerte uw wensen te uiten, wij zorgen meteen voor een passende oplossing!